BIOLINE

Alla behandlingar kan göras som enstaka behandlingar eller som en kur på 6 gånger 1-2ggr/vecka

BIOLINE Vitaminboost 1 tim 1 095:-

En vitamin injektion för din hud! Den unika ingredienssammansättningen ger din hud lyster, elasticitet och skydd mot de skadliga ämnena i din omgivning.
Rengöring, enzympeeling, aktivt C-vitaminserum, massage, energigivande algmask och effektiva avslutande produkter.
Rekommenderas från ca 25 år.

BIOLINE Lift & Moist 1 tim 1 295:-

En intensiv behandling som ger omedelbart lifting och maximal fukteffekt. Sammansättning av de aktiva ingredienserna förbättrar fasthet, kontur och spänst på din hud. Rengöring, enzympeeling, massage med olika ampuller, liftingmask och anslutande produkter med spänstgivande effekt.
Rekommenderas från ca 35 år.

BIOLINE Age Stop 1 tim 1 395:-

En exklusiv behandling som minimerar och jämnar ut rynkor och fina linjer, ger fasthet och jämn hudton. Rengöring, enzympeeling, aktivt antiageserum, en algmask laddad med antiage ingredienser, avslutande produkter.
Rekommenderas från ca 45 år.

BIOLINE Sensitive 1 tim 1050:-

En lugnande behandling speciellt anpassad för den känsliga och reaktiva huden. De vårdande ingredienserna lugnar, reparerar och stärker hudens eget försvar.
Rengöring, enzympeeling, reparerande serum, massage, lugnande mask, avslutande vårdande produkter.

BIOLINE PrimaLuce AHA 45 min 1295:-

En behandling med AHA syror anpassad för alla med mycket orenheter, pormaskar och livlös hud. Huden aktiveras, blir ren, ser klar ut och får en fin lyster. Rengöring, applicering av AHA syror, massage, mask och avslutande produkter.

BIOLINE PrimaLuce PHA+AHA 45 min 795:-

En behandling med PHA och AHA syror för alla som vill snabbt fräscha upp sin hud. Huden aktiveras, blir ren, ser klar ut och får fin lyster. Rengöring, applicering av PHA och AHA syror, massage, mask och avslutande produkter.