Medik8

Medik8 Kemisk Peeling reducerar rynkor, linjer, porer, akne och pigmentfläckar.

Kemisk Peeling är ett samlingsnamn för olika typer av syror som appliceras på huden under korta stunder för att reducera ålderstecken och förbättra hudstrukturen. Vetenskapen har gått framåt oerhört mycket de senaste åren och Medik8 använder sig av Kiralt korrigerade syror som reducerar irritationerna avsevärt. Våra syror är extremt säkra trots det oerhört låga PH-värdet och den höga koncentrationen. Innan du får din behandling så måste du komma på en konsultation så att vi kan förklara vad du kan förvänta dig och samtidigt göra ett litet allergitest av den utvalda syran.

Superfacial Enzympee - 30 min 795:-

Superfacial är en mild enzym peeling och kan användas på alla hudtyper. En väl avvägd blandning av åtta aktiva ingredienser som valts ut för sin sina goda eff ekt och milda verkan. Perfekt för trött och glanslös hud.

AgePeel 53% syror, PH 2.2 - 30 min 995:-

En anti-age-peeling bestående av en eff ektiv kombination av syror som reducerar fi na linjer och rynkor, suddar ut ålderstecken och gör huden slät och förnyad. När hudcellerna aktiveras kan de producera mer kollagen och elastin.

BetaPeel 49% syror, PH 2.2 - 30 min 995:-

Får snabbt kontroll över aknehud och minskar drastiskt risken för framtida utbrott. BetaPeel motverkar akne på alla tre fronter genom att angripa varje problem individuellt: igensatta porer, pormaskar och infl ammation. BetaPeel tillför en stor dos salicylsyra direkt i porerna och hårsäckarna, vilket hjälper till att hålla porerna rena från cellavlagringar och minskar därmed antalet igentäppta porer och utslag på huden.

WhitePeel 50% syror, PH 2.2 - 30 min 995:-

Det effektivaste sättet att få en klarare och jämnare hudton – en hud fri från mörka fl äckar och hyperpigmentering – är att avlägsna de hudceller som innehåller höga halter av melanin och förhindra att nya hudceller mörknar. whitePeel är särskilt framtagen för att behandla solskador och hyperpigmentering. Den tränger in i hudens pigmentceller (melanocyter) och avlägsnar milt och eff ektivt oönskad pigmentering och ger jämnare hudton.

EyePeel 20% syror, PH 2.2 - 30 min 995:-

Området runt ögonen har färre talgkörtlar än resten av ansiktet och är det område där de första ålderstecknen ger sig till känna. Försämrad spänst och viss svullnad uppstår redan i 25-årsåldern. Medik8 eyePeel erbjuder en mycket mild och eff ektiv lösning för det här området som ger förbättrad cellomsättning och cellförnyelse.

JessnerPeel PH 1.6 - 60 min 1495:-

Jessnerpee är en överlägsen behandling för att avlägsna hela epidermis. Den består av milda peelingämnen som kan användas för att ljusa upp områden med hyperpigmentering och behandla solskadad hud, mild till svår akne, lätt ärrbildning, missfärgningar och måttliga rynkor. Denna kemiska exfoliering kan utföras i ett lager (mycket ytlig exfoliering) eller i fl era lager (ytlig till medeldjup exfoliering).